Balıkesir patlama ile uyandı! Ölü ve yaralılar var!
Balıkesir'in Karesi ilçesinde bir patlayıcı fabrikasında meydana gelen patlama, büyük bir felakete yol açtı. Olayda 13 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı. Yetkililer olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı.
Balıkesir'in Karesi ilçesi Kavaklı Köyü'nden gelen ihbar üzerine çıkan yangına çok sayıda itfaiye, sağlık ve güvenlik ekibi sevk edildi.
Olayla ilgili ekiplerin soruşturması sürerken, ilk belirlemelere göre 13 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin ise yaralandığı bildirildi.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, patlamanın patlayıcı fabrikasının kapsül üretim bölümünde gerçekleştiğini ve Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığını açıkladı. Soruşturmayı, bir başsavcıvekili koordinasyonunda 4 Cumhuriyet Savcısı yürütüyor.