Bursa'da akıl almaz olay, köprüden atlayan kişi otomobilin üzerine düştü: 3 yaralı

Bursa'da köprüden atlayan kişi seyir halindeki arabanın üzerine düşerek camından içeri girdi. Feci olayda 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Kaynak:Bursa'da akıl almaz olay, köprüden atlayan kişi otomobilin üzerine düştü: 3 yaralı

Olay, saat 09.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Gençosman Kavşağı’nda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, İsmet Karabügül (38), halen belirlenemeyen bir nedenden dolayı köprüden atladı. O sırada köprünün altında iş arkadaşı İlhan Nitelik (48) ile beraber seyir halinde olan Şefik Gülmez (48) idaresindeki 16 LBK 01 plakalı arabanın üzerine düşerek camından içeri girdi.
 

Öbür şoförler ne olduğunu anlamaya çalışırken, vaziyeti polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdiler. İhbar üstüne olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaralıları arabadan çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Şoför Şefik Gülmez ve köprüden arabanın üzerine düşen Karabügül, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin sonrasında Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken arabada yolcu olarak bulunan İlhan Nitelik kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. İsmet Karabügül’ün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmemesi ve olay anında araç yoğunluğunun düşük olması daha büyük bir felaketin yaşanmasını önledi.
Meydana Gelen olayda aracın içinde bulunan ve kazayı hafif yaralanarak atlatan Şefik Gülmez, “Biz köprünün altından araçla geçerken aşağı biri atladı ve bizim bulunduğumuz arabanın üstüne düştü. Atlayan adam intihar mı etmek istiyordu yoksa başka bir sebeple mi atladı bilemiyorum” şeklinde konuştu.


Kazayı duyan ve olay yerine koşan Recep Bakırcı, “Caminin altında oturup çay içiyorduk. Fren sesi duyduk. Koşarak olay yerine geldik. 3 kişinin yaralandığını gördük. Köprüden bir vatandaşın aracın üstüne düştüğü bilgisini aldık. Daha sonra yaralıları hastaneye götürdüler ama ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz” diyerek konuştu. Kazayla alakalı tahkikat başlatıldı.