Depreme Karşı Tek Yurek

DEPREME KARŞI TEK YÜREK!

Bil-Fen Dershanecilik Yayımcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sami BAYRAV, geçtiğimiz gün Hatay’ın Kırıkhan ilçesine velilerimizin, öğretmenlerimizin ve öğrencilerin de büyük desteğiyle bölgeye 1 tır yardım erzakları gönderdiklerini bildirdi. Nilüfer Belediyesinin bu noktada bizlere yardımcı olduğunu dile getirerek, ülkemizde yaşanan son yüzyılın en büyük deprem felaketinden dolayı çok büyük üzüntü içinde olduklarını söyleyerek milletçe yaralarımızı hep birlikte saracağımızı ve eğitim kuruluşlarıyla birlik içinde sürece tam destek olacaklarını aktarıp, elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız dedi. 

 

Biz Bursa’da bulunan okulumuzda 23 depremzede öğrenciyi ücretsiz okutmak için desteğe başladık. 

Ülke çapında 30’a yakın şubemiz ile birlikte kurumlarımız da sağolsun bu desteğe katılıyorlar. Devletimizin tüm kurumlarının deprem bölgesine yardım götürerek seferberlik ilan ettiğini ve gelişmeleri yakından takip ederek izlediklerini ifade etti. 

Ayrıca Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz, oğlum Can Bayrav’ın da komite üyesi olarak görev aldığı Bursa Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle ortak hareket ederek pek çok eğitimci ve sanayici iş insanı aracılığıyla tek çatı altında birleşerek depremzedelere ihtiyaçları doğrultusunda yardım kampanyaları yürüttüğünü aktardı. 

Bu vesileyle depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum dedi.