Bursa resim kursunda Giotto Akademi Sanatı tercih ediyor

Giotto Akademi Sanat, 24 yıllık bir eğitim sürecinin neticesinde elde ettiği deneyim ve tecrübe ile sizlerle.

Sanat eğitimi noktasında kaliteli ve akademik bir eğitim almak istiyorsanız alacağınız bu resim kursu eğitiminin en doğru adresi Giotto Akademi Sanat resim kursudur diyebiliriz. Giotto Akademi Sanat resim kursu,  bursa resim kursu dendiğinde akıllara gelen ilk güzel sanatlara hazırlık resim kursudur.

Güzel Sanatlar Fakültesine Giotto Akademiyle Hazırlanın


Giotto Akademi Sanat, güzel sanatlara hazırlık resim kursu alanında uzman tecrübeli eğitim kadrosu ve yıllar içerisinde elde ettiği sınav tecrübesi ile güzel sanatlar fakültelerine hazırlık resim kursu ve güzel sanatlar liselerine hazırlık resim kursu, Zeki Müren güzel sanatlar lisesi yetenek sınavlarına hazırlık kapsamında eğitimlerini sürdürmektedir. Çağdaş, yenilikçi ve akademik eğitim faaliyetlerini sürdüren giotto akademi sanat bununla birlikte eğitim sürecini akademik eğitim yaklaşımı ile sürdürmekte ve öğrencileri eğitimlerine akademik eğitim çerçevesinde devam etmektedir. Bu akademik eğitim çerçevesinde inşa yöntemi öğrencilerin çizim sürecinde konuyu ve konu alanlarını en doğru şekilde kağıt yüzeyine taşıma ve aktarma becerisini kazanmasını ve çizim sürecinde oto-kontrolün oluşmasını ve en az hata ile en kısa sürede çalışmalarını oluşturmalarını sağlamaktadır. Kaliteli ve sağlıklı bir eğitim almak sadece doğru öğretim yöntemlerini kullanmakla değil bunun yanında öğrenci ile yeterli düzeyde ilgilenmek ve alakadar olmak ile de ilişkilidir. Bu anlamda Giotto Akademi Sanat tam da istediğiniz bir atölye resim kursu olarak karşımıza çıkmaktadır.
 

Giotto  Akademi Sanat eğitim faaliyetleri Nelerdir?

Güzel sanatlara hazırlık

Güzel sanatlar fakültelerine hazırlık

Resim-iş öğretmenliği yetenek sınavlarına hazırlık 

Güzel sanatlar lisesi yetenek sınavına hazırlık

Zeki Müren güzel sanatlar lisesi yetenek sınavına hazırlık


Anlamında faaliyetlerini sürdürmekte olup, bunun yanında eğitimleri noktasında çocuk resim kursu, hobi resim kursu ve yağlı boya resim kursu olarak da eğitim vermekte ve eğitimlerini sürdürmektedir. Sizler de kaliteli bir eğitim alma adına Giotto Akademi Sanat resim kursundaki bu kurs alanlarına katılabilir kaliteli ve akademik eğitim alabilirsiniz. Hobi kapsamında bile alacağınız eğitim sayesinde rahatlıkla karakalem portreler ya da yağlı boya portre çalışmalar yapabilir, hobi resim kursu ve kurs eğitim süreci içinde kaliteli ve mutlu zaman geçirebilirsiniz.