Holiday Inn Bursa City Centre'da, kış sezonunda konaklamanın keyfini çıkarın

2017 yılında turizm sektörüne adım atan Holiday Inn Bursa City Centre, kış sezonunda yerli ve yabancı turistlerin konaklamalarında tercih edilen oteller arasında üst sıralardaki yerini koruyor.

2017 yılında turizm sektörüne adım atan Holiday Inn Bursa City Centre, kış sezonunda yerli ve yabancı turistlerin konaklamalarında tercih edilen oteller arasında üst sıralardaki yerini koruyor. Kış sezonunun gelmesiyle birlikte merkezi otellere ilginin arttığını aktaran SatışYöneticisi Sercan Tezcan, “Holiday Inn Bursa City Centre olarak Bursa’nın tam merkezinde yer alıyoruz. Tarihi yerlere ve alışveriş merkezlerine 5 dk’lık yürüme mesafesinde olan otelimiz, Uludağ’a da 25dk’lık uzaklıkta yer alıyor. Bursa’nın ilk ve tek openlobby konseptli oteli olarak farkını ortaya koyan Holiday Inn Bursa City Centre’da önce sağlık ve hijyen diyoruz, tüm önlemlerimizi alarak misafirlerimizi ağırlıyor ve evleri kadar güvenli bir ortam vadediyoruz” ifadelerini kullandı.

Sezonun açılmasıyla birlikte Uludağ’a ilişkin transferlerinin başladığını da sözlerine ekleyen Tezcan “İnce detaylarla ortaya çıkan şıklığın birleşimi olan Holiday Inn Bursa City Centre, Uludağ’a olan yakınlığı ile tercih sebebi. Otelimizde konaklayan misafirlerimiz özel shuttle hizmetimizden de yararlanarak Uludağ’a keyifli bir yolculuk ile ulaşıyor” dedi.

Otelin detayları hakkında da bilgi veren Tezcan sözlerine şöyle devam etti: “Otelimizin roof katında bembeyaz Uludağ manzarasını izlerken arka fonda çıtır çıtır yanan odun sesleri ile ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirebilir, dünya mutfaklarının lezzetlerini deneyimleyebilir ve günün yorgunluğunu konforlu odalarımızda atabilirsiniz.”