Kayfood Lezzetleri, World Food İstanbul 2023'te Yerini Aldı

Türk gıda sektörünün uluslararası paydaşlarıyla buluşma noktası olan ve bu yıl 31.’incisi gerçekleştirilen World Food İstanbul, 6- 9  Eylül 2023 tarihleri arasında düzenlendi. Kayfood, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen World Food İstanbul Fuarı’nda Dream Sauce ve Fine Gurme markaları ile yerini aldı.

World Food İstanbul 2023 Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı, 44 ülkeden 1500’e  yakın yerli ve yabancı katılımcıyı ağırladı. Kayfood Genel Müdürü Tayfun Kurdal; WorldFood İstanbul- 2023’ün hem katılımcılar hem de ziyaretçiler için büyük bir fırsat olduğunu vurgularken, Kayfood olarak bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirdiklerini ve fuar boyunca 200’ü aşkın görüşme gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Kurdal; “WorldFood’da başta İstanbul olmak üzere; Konya, Adana, Ankara, Mersin, İzmir, Kastamonu, Gaziantep, Eskişehir’den gelen yerli yatırımcılarla buluştuk. Fuarda katılımcı ve ziyaretçi olarak yerli yatırımcının yanında yabancı yatırımcılar da çok fazlaydı. Genellikle Lübnan, Irak, Libya, İsrail, S.Arabistan, Dubai, Kuveyt, Malezya, Ukrayna, Kosova, Bulgaristan, Avustralya’dan gelen ziyaretçiler standımıza büyük ilgi gösterdi. Dünya soslarının tamamının üretildiği Dream Sauce markalarımızın zengin ürün yelpazesi ve Türk mutfağının seçkin lezzetlerinden oluşan hazır yemek paketleri olan Fine Gurme ile standımıza gelen ziyaretçilerimize ürünlerimizi sergiledik, onları en iyi şekilde ağırladık ve büyük beğeni topladık.” dedi.

Kayfood’un Dream Sauce ve Fine Gurme markaları ile Almanya, Hollanda ve Belçika’ya ihracat yapığını da ekleyen Tayfun Kurdal “İç piyasada ise kurduğumuz bayi ağı ve yeni hedef bayilikleri ile Kayfood emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. WorldFood ile ihracat hacmimizi arttıracağımız yeni anlaşmalara imza atacağımızı ümit ediyoruz. Stratejik hamlelerimizin temelini atacağımız fuar katılımlarımız devam edecek. ”diye ekledi.