Kılıçdaroğlu ve Akşener görüştü, İYİ Parti altılı masaya geri döndü!

Türkiye'nin gözü o toplantıdaydı! Son dakika bilgisine göre İYİ Parti, altılı masaya geri döndü! İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu için yaptığı yeni öneri Ankara gündemini hareketlendirmişti. Saadet Partisi ev sahipliğindeki toplantıya Meral Akşener de katılma kararı aldı. Kritik toplantı başladı. Hem Mansur Yavaş hem de İmamoğlu bugün Akşener ile görüşmüştü.

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı masadan kalkmasının ardından gözlerin çevrildiği Millet İttifakı'nda bugün yeni gelişmeler yaşandı. ABB Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Merkezi'nde Akşener ile görüşürken; iki isme yetkili cumhurbaşkanlığı yardımcılığı önerisinde bulunulduğu açıklandı. Söz konusu teklif CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na iletilirken, Kılıçdaroğlu'nun da bu öneriye sıcak baktığı öğrenildi..

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu şu açıklamayı yaptı:

"Az önce sayın genel başkanımızla Kılıçdaroğlu bir görüşme gerçekleştirdi. Şu an itibarıyla Akşener birazdan Saadet Partisi'nde gerçekleşecek Millet İttifakı toplantısına katılma kararı aldı. Milletimize hayırlı olsun.