Kombi ve Petekleriniz Kışa Hazır mı ?

Bu kış da yüksek fatura ödemenize gönlümüz razı olmuyor! Siz de Kombi bakım ve onarım ayrıca son teknoloji petek temizleme cihazlarımız ile Petek Temizliği Yaptırın, hem tasarruf edin hem daha çok ısının.

Bursa'da kış yavaş yavaş etkisini gösterirken artan doğalgaz ve ısınma maliyetleri nasıl düşüreceğimizi ve nasıl daha verimli ısınacağımızı Bursa Kombi Servisi -Bengi Teknik Sorumlusu Hüseyin BENGİ ' ye sorduk.

Radyatör peteklerinin içerisinde dolaşan ısınma suyu, peteklerin üretim malzemesi olan sac ile temas edince pas diye adlandırılan “demir oksit” ortaya çıkar. Kalorifer sisteminin içinde bulunan sıcak su ile birleşen demir oksit, suyu balçık kıvamında bir forma dönüştürür. Bu balçık kıvamlı suya radyatör çamuru denir. Bu çamurumsu sıvı peteklerin arasında dolaşırken peteklerinin gözeneklerini zaman içerisinde tıkar ve sıcak suyun rahatça dolaşmasını engeller. Bu çamurlu sıvı kombiye ulaştığı zaman ise kombinin filtrelerini tıkar vanalarına da ciddi zarar verebilir. Petekler tıkalı olduğu zaman daha fazla ısınabilmek için kombi daha yüksek derecelerde çalıştırılır. Filtreleri ve petekler tıkalı olduğu için kombi daha çok zorlanacak ve kombinin arıza vermesi ise kaçınılmaz olacaktır.

Bursa Kombi Servisi - Bengi Teknik 

Müşterilerimizde en çok rastladığımız sorunların başında peteklerin tıkanmasından dolayı yeterli ısınamama ve bundan sebeplı kombi arızaları gelmektedir. Tüm yüzeyi eşit ısınmayan petekler hem doğal gaz faturanızın gereksiz yükselmesine sebep olur hem de kombi cihazınızın kullanım ömrünü oldukça kısaltır.

Bunun yanı sıra yaz boyunca % 20 performansla çalışan kombimizi iyi bir uzman denetiminde kışa hazırlamamız gerekiyor.

Bursa genelinde uzun yıllara dayanan tecrübemiz ve ustalığımız ile, her marka ve model kombinizin tamiri ve bakımı için hizmetinizdeyiz. Bursa'da  kombi servisi  olarak sadece kombi suyu boşaltılıp doldurulmakla veya petekler sökülüp su ile çalkalamak yöntemi ile tortu kirlilik tamamıyla giderilemez. Kombi ve peteklerinizin ısınma ile ilgili sorununu uzman ekibimiz iler yerinde tespit edip gerekli müdahaleyi ve bakımın yapılması gerekir.

Bursa genelinde yüksek olarak verdiğimiz hizmetten ekonomik olarak faydalanın yaptığımız tüm çalışmaların garantisini veriyoruz. Bursa geneline klima tamir, montaj, bakım çalışmalarını vermekteyiz.

Sağlıklı ve ıcak bir kış geçirmeniz temennisi ile

Hüseyin BENGİ - Bursa Kombi Servisi

www.bursadakombiservisi.com

0 536 995 30 62