Muharrem İnce 'Türkiye'nin önünü tıkamayız, gereğini yapacağız ama…'

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yaptığı yeni açıklamada "Türkiye'yi zora sokmayız. Türkiye'nin önünü tıkamayız" dedi. 'Kılıçdaroğlu ile görüşecek mi?' sorusuna ise İnce, "Biz imzamızı toplayalım ondan sonra sayın Kılıçdaroğlu'nu şanına uygun bir şekilde karşılarız" yanıtını verdi.

Türkiye adım adım seçimlere giderken siyaset kulislerinde hareketli dakikalar yaşanıyor. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşüp görüşmeyeceği uzun süredir merak konusuydu.

KILIÇDAROĞLU 'ZİYARET EDECEĞİM' DEDİ, İNCE'DEN YANIT GELDİ

Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada "Siyasi partileri ziyaret ediyorum, elbette Memleket Partisi'ni de ziyaret edeceğim. Muharrem İnce'den beklentim, birinci turda bu işi bitirmemiz lazım" demişti. İnce ise yaptığı açıklamada "Kemal Bey benimle görüşmek isterse elbette görüşürüm, kendisi benim eski genel başkanım ve ağabeyimdir. Söyleyeceklerini dinlerim dedim" diye konuşmuştu.

İNCE'DEN YENİ AÇIKLAMA

İnce yaptığı yeni açıklamada "Biz imzamızı toplayalım ondan sonra sayın Kılıçdaroğlu’nu misafir etmek şanına uygun bir şekilde karşılarız" dedi