Nilüfer Belediyespor filede sezonu Eczacıbaşı ile açacak

Sultanlar Ligi 2021-2022 sezonu fikstürü kura çekimi yapıldı. Nilüfer Belediyespor, ligin ilk haftasında 09 Ekim Cumartesi günü kendi evinde oynayacağı Eczacıbaşı Dynavit maçıyla sezonu açacak.

Sultanlar Ligi’nde 2021-2022 voleybol sezonu fikstürü belli oldu. Yeni sezonun fikstür kura çekimi, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Ankara Merkez Ofisi’nde gerçekleşti. misli.com Sultanlar Ligi’nde normal sezonun ilk devresi 9 Ekim-11 Aralık 2021; ikinci devresi de 09 Ocak-03 Nisan 2022 tarihleri arasında oynanacak. Play-Off  etapları ise daha sonra belirlenecek.

Nilüfer Belediyespor, ligin ilk maçını Eczacıbaşı Dynavit ile yapacak. Karşılaşma 9 Ekim Cumartesi günü Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda gerçekleşecek.
Kura çekimi sonrası açıklamalarda bulunan Nilüfer Belediye Başkanı ve Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Turgay Erdem, “Bursa’yı ve Nilüfer’i hem ligde hem de Avrupa kupalarında en iyi şekilde temsil edeceğiz. Önümüzdeki sezonun sağlıklı, seyircimizle buluştuğumuz bir sezon olmasını temenni ediyorum. Yeni sezonda tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.