Yeşilova Holding, "Eskiyi Bağışla, Yeniye Yer Aç" projesi ile ihtiyaç sahiplerinin hayatına dokundu

Yenilikçilik yaklaşımı çerçevesinde toplumsal fayda odaklı kurumsal sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veren Yeşilova Holding, 'Eskiyi Bağışla, Yeniye Yer Aç' projesi ile ihtiyaç sahiplerinin hayatına dokundu.

Yeşilova Holding,kurumsal sosyal sorumluluk yaklaşımı çerçevesinde toplum için ekonomik, sosyal ve çevresel faydalar sağlayarak sürdürülebilir kalkınma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Sürdürülebilirlik uygulamalarını operasyonlarının her alanında dahil ederek KSS’yigrubun ayrılmaz bir parçası haline getiren Yeşilova’nın,yenilikçilik yaklaşımı çerçevesinde hayata geçirdiği son kampanyasıkapsamında toplanan kıyafetler, Nilüfer Belediyesi Giymiyorsanız Giydirin atölyesine teslim edilerek, ihtiyaç sahiplerininhayatına dokundu.

“PROJELERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”
Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Yeşilova,proje hakkında şu bilgileri verdi:
“Yenilikçi olabilmek için bazen eskilerden kurtulmak gerekir. Bundan yola çıkarak ‘Eskiyi Bağışla, Yeniye Yer Aç’sloganıyla hayata geçirdiğimiz bu kampanya ile kullanmadığımız ve uzun zamandır evlerimizin bir köşesinde duran kıyafetleri, ayakkabıları, çocuk giysi ve araç gereçlerini, kitaplarımızı ihtiyaç sahiplerine bağışlamak için yol açıktık. Projeye çalışma arkadaşlarımızdan büyük bir destek geldi. Her birine çok teşekkür ediyorum.Grup olarak sosyal sorumluluk projelerimizi yaşanan sorunlar ve toplumun ihtiyaçlarından yola çıkarak kurguluyoruz. Bugüne kadar eğitim, sağlık ve çevre başta olmak üzere birçok alanda projeler hayata geçirdik. Bu kampanya ile de ekonomik sıkıntı içinde olan insanlara bir katkı sağlamak istedik. Bundan sonra da toplum ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu konular üzerine yoğunlaşarak katma değer yaratmak amacıyla projelerimize devam edeceğiz.”

21 Ocak 2022’de başlayan ve Yeşilova Holding’e bağlı tüm şirketlerde toplanan kıyafetler, 16 Mart 2022 tarihinde Nilüfer Belediyesi Giymiyorsanız Giydirin atölyesine teslim edildi. Projeye Yeşilova çalışanlarından büyük destek geldi.